Pyhiinvaellus Helsinki - Uskotoivorakkaus

 

Pyhiinvaellukset ovat olleet länsimaisessa kulttuurissa jo 2000 vuotta tapa tehdä sisäistä matkaa ja rikastaa hengellistä elämää. Monelle pyhiinvaellukset Jerusalemiin tai Santiago de Compostelaan ovat olleet suunnannäyttäjiä elämässä. Matkan pituus tai päämäärä ei kuitenkaan ole tärkeintä. Kotimaisemissakin voi virkistyä, levähtää ja kokea uutta. Pienikin pysähdys voi olla arjen keskellä merkitsevä.

Vaeltaminen, luonnon havainnoiminen ja hengellisyyden äärelle hiljentyminen auttavat pohtimaan oman elämän kysymyksiä ja antavat uutta suuntaa. Tutulla lenkkipolulla voi löytyä uusia näkökulmia. Yhteys syvimpään itseen ja luontoon tulee mahdolliseksi, kun keskittyy olemaan läsnä hetkessä ja avaa aistit havainnoimaan ympäristöä. Ranskalaisen filosofin Simone Weilin sanoin: “Luonnon kauneus on Kristuksen hellä hymy aineen välityksellä.”

 

PYHIINVAELLUS MOBIILISOVELLUKSELLA

Mobiilisovelluksen avulla voit tehdä pyhiinvaelluksen omatoimisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lähde vaeltamaan kuunnellen, mitä luonto ja hiljentyminen tänään kertovat sinulle. Voit tutustua Helsingin reitteihin osoitteessa citynomadi.com kirjoittamalla hakusanaksi Seurasaaren pyhiinvaellus tai Uutelan pyhiinvaellus.

Vaeltamaan pääset lataamalla älypuhelimeen ilmaisen Nomadi-sovelluksen sovelluskaupasta. Helsingin pyhiinvaellusreitit löydät, kun kirjoitat hakukenttään pyhiinvaellus Helsinki. Valittuasi reitin, voit ladata sen kännykkääsi reitin i-painikkeesta. Niin voit vaeltaa offline, vaikka kenttä olisi huono. Laita puhelin vaelluksen ajaksi äänettömälle, niin se ei häiritse sinua vaelluksen aikana. Laita kuitenkin värinähälytin päälle, niin puhelin ilmoittaa pysähdyspaikkaan saapumisen.

Sovellukseen on merkitty reitti ja sen varrella olevat pysähdyspaikat. Kullakin pysähdyspaikalla on tekstit sekä äänitteinä että itse luettavissa. Varaa vaeltamisen riittävästi aikaa. Myös kuulokkeet kannattaa ottaa mukaan. Joillakin pysähdyspaikoilla on musiikkilinkkejä.

Lähtiessäsi vaeltamaan siirrä puhelin lentotilaan, ettei puhelin häiritse sinua vaelluksen aikana. Laita kuitenkin värinähälytin päälle, niin puhelin ilmoittaa sinulle pysähdyspaikalle saapumisesta.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search