SEURASAAREN PYHIINVAELLUS: PYSÄHTYMISEN JA HILJENTYMISEN POLKU - Uskotoivorakkaus

Seurasaaren pyhiinvaellus on hiljaisuuden polku, joka ohjaa hiljentymiseen ja pysähtymiseen. Se kulkee merellisessä ja metsäisessä luonnossa sekä saaren historiallisten rakennusten välissä. Sisällöllisesti reitti pohjaa kristilliseen hengellisyyteen, mutta kaikki kulkijat katsomuksesta riippumatta ovat sydämellisesti tervetulleita.

Reitti on noin 3 km:n mittainen. Pysähdyspaikkoja on 10. Vaellus alkaa Seurasaareen johtavalta sillalta ja päättyy Karunan kirkolle. Reitti kulkee kävelyteitä pitkin ja on esteetön, mutta mäkiä on matkassa. Pysähdyspaikkojen välit kuudesta kahdeksaan voi kulkea myös rantapolkuja. Vaellukselle kannattaa varata aikaa yksin kulkiessa noin 1,5 h.

Pysähdyspaikoilla tekstit ovat sekä äänitteinä että toisella sivulla itse luettavissa. Joillakin pysähdyspaikoilla on myös musiikkilinkkejä. Ota vaellukselle kuulokkeet mukaan.

Lähtiessäsi vaeltamaan siirrä puhelin lentotilaan, ettei puhelin häiritse sinua vaelluksen aikana. Laita kuitenkin värinähälytin päälle, niin puhelin ilmoittaa sinulle pysähdyspaikalle saapumisesta.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search