UUTELAN PYHIINVAELLUSREITTI: MATKAEVÄITÄ ELÄMÄÄN - Uskotoivorakkaus

Uutelan pieni pyhiinvaellus kulkee metsissä ja rannoilla lähellä merta. Alue on luonnonsuojelualuetta. Lähtöpiste on Särkkäniemeen vievän tien päässä kohdassa, jossa on Uutelan luontopolkujen opastetaulu. Pyhiinvaellus päättyy samaan paikkaan. Se on hiljentävä hartausreitti, jonka varrella pysähdytään luonnon ja hengellisen elämän äärelle. Pysähdyspaikat sisältävät hengellistä matkaevästä, ja se antaa voimia arkeen.

Pyhiinvaellus on 1,3 km pitkä ja pysähdyspaikkoja on 10. Reitti kulkee osin pieniä ja kivisiäkin polkuja pitkin. ihan niin kuin elämä. Pysähdyspaikat 1-4 ja 9-10 ovat kävelyteiden varrella. Vaellukseen kannattaa varata aikaa reilu tunti.

Pysähdyspaikoilla tekstit ovat sekä äänitteinä että itse luettavissa. Ne ovat kahdessa osassa, joista jälkimmäinen sisältää vahvemmin kristillisiä ajatuksia ja harjoitteita. Kuuntele sitä ennen myös ensimmäinen äänite. Teksit ovat luettavissa pysähdyspaikkojen toisella sivulla. Joillain pysähdyspaikoilla on tarjolla musiikkilinkkejä.

Reitin voi ladata valmiiksi kännykkään Nomadi-sovelluksessa reitin i-painikkeen kautta. Näin ohjelma toimii vaikka kenttä olisikin heikko. Lähtiessäsi vaeltamaan siirrä puhelin lentotilaan, ettei vaelluksen aikana tule häiriöitä. Laita kuitenkin värinähälytin päälle, niin puhelin ilmoittaa pysähdyspaikalle saapumisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search