Mustasaari kutsuu kesäpäivän viettoon - Uskotoivorakkaus
Mustasaari – keidas kaupungin kupeessa

Mustasaaren toimintakeskus on avautunut uuteen kesäkauteen. Tämä Helsingin seurakuntien saari Seurasaaren selällä on mitä mainioin paikka nauttia kesäpäivästä vehreän luonnon ja monenlaisen tekemisen keskellä hiljentymistä unohtamatta.

Kaikille avoimessa kesäparatiisissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Uimaranta on matala ja turvallinen, ja sen lähistöllä sijaitsee leikkikenttä. Idyllisen luonnon lisäksi pääsee ihastelemaan saaren lampaita ja kaneja.

Lampaat Venevajalla Mustasaaressa

Tapahtumissa on muistettu erityisesti lapsia: klovnien kanssa pääsee hassuttelemaan ja lastenteatteriesityksissä seikkailevat niin Kippari-Kalle, Hölmöläiset kuin Sinileväkin. Tapahtumista mainittakoon lisäksi lastenlasten ja isovanhempien yhteinen retkipäivä tiistaina 18.6.

Eikä nälkäkään pääse yllättämään. Kanttiinista voi ostaa päivittäin lounasta ja virvokkeita. Niin ja muhkeita korvapuusteja! Sunnuntaisin puolestaan herkutellaan sunnuntailounaalla jälkiruokapöytineen.

Mustasaaren kappelissa pidetään hartaus tiistaista lauantaihin ja messu sunnuntaisin klo 14. Luottamuksen rukoushetkeä puolestaan vietetään torstaisin klo 18.30. Kappelissa voi muulloinkin aukioloaikoina käydä hiljentymässä, rukoilemassa ja vaikka sytyttämässä tuohuksen.

Kaupunkijuhannuksen viettäjille on tarjolla hartauksia, yhteislaulua ja saunomista juhannusaattona 21.6. Saari on silloin avoinna klo 12-20 (ja suljettu 22.-23.6.).

Mustasaari on avoinna 11.8. asti ti, pe, la ja su klo 9-18 sekä ke ja to 9-20. Maanantaisin paikka on suljettu. Mustasaareen kulku tapahtuu lautalla, joka lähtee Taivallahdesta Eteläisen Hesperiankadun päästä. Aikataulut ja lauttamaksut löydät tästä.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search