Kapinallinen - Uskotoivorakkaus

Tämä vaikuttava kuva Jeesuksesta kapinallisena muistuttaa Che Guevarasta 1960-luvulla tehtyä kuuluisaa julistetta. Mainoksen tarkoitus oli houkutella ihmisiä kirkkoon pääsiäisenä 1999.

kapinallinen

“Jeesusta ei ristiinnaulittu siksi, että hän olisi ollut lempeä ja laimea. Hän oli auktoriteettien haastaja. Jeesus sai piikkikruunun päähänsä julmassa näytelmässä, jossa parodioitiin hänen julistustaan Jumalan valtakunnasta. Julisteessamme on kaikkein vaikuttavin kuva, jonka mainosasiantuntijamme löysivät välittämään tämän viestin.

“Viestinä, jonka tarkoitus on kertoa, että tämä mies oli kapinallinen – uskonnollinen kapinallinen – kuva on yksinkertainen ja mieleenpainuva.”

Näin kuvailevat tuottajat tunnettua Che Guevara -julistetta jäljittelevää mainostaan. Julistekuvan tarkoitus oli houkutella brittejä käymään kirkossa pääsiäisenä 1999. Mitä mieltä sinä olet? Näetkö sinä Jeesuksen hiljaisena ja lempeänä miehenä vai kovaotteisena kapinallisena? Lähtisitkö sinä kirkkoon tämän Jeesuksen perässä? Kerro mielipiteesi keskustelupalstalla.

Rukous

Opeta meitä, rakas Herra
palvelemaan Sinua ansaitsemallasi tavalla,
antamaan laskematta kustannuksia,
taistelemaan haavoista piittaamatta,
ahertamaan lepäämättä,
tekemään työtä palkkaa odottamatta,
kunhan vain tiedämme Sinun tahtosi.

Ignatius Loyola (1491–1556), sotilas ja Jesuiitta-järjestön perustaja

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search